ЕКО карти Партньори

Бензиностанции ЕКО предлагат на своите корпоративни клиенти ЕКО карти ПАРТНЬОРИ, които дават възможност за отложено плащане, текущи справки за разхода на гориво и възможност за контрол на разхода на горива. ЕКО карти ПАРТНЬОРИ се предлагат според изискванията и нуждите на фирмите - за зареждане само с EURODIESEL, зареждане с всички видове горива и закупуване на масла, зареждане с всички видове горива и закупуване на всички стоки и услуги предлагани на бензиностанциите.
Картите предлагат специални отстъпки за лоялни ЕКО клиенти, които се определят от количеството гориво заредено през текущия месец.

ЕКО Дебитни карти

ЕКО дебитни карти предоставят удобство да не плащате в брой. Картите се зареждат предварително и могат да бъдат използвани и допълнително зареждани във всяка ЕКО бензиностанция в цяла България. Картите са подходящи, както за индивидуални клиенти, така и за социална фирмена политика.


Еко карти Приятели

За да отговорим на нарастващите нужди на нашите клиенти, ние разработихме широка гама от ЕКО карти.
Предлагаме ви корпоративни и индивидуални карти, дебитни карти и карти с отстъпка.

ЕКО карти физически лица

Отстъпки, съгласно Общи условия за ползване на ЕКО Карти „Включи на ЕКОномична” за физически лица валидни от 20.09.2012

Форма за поръчка на ЕКО Карти „Включи на ЕКОномична” за физически лица

Общи условия валидни за притежателите на ЕКО Карти „Включи на ЕКОномична” за физически лица

ЕКО Карти за юридически лица

В случай, че вашият разход надвишава 500 литра на месец предлагаме специални корпоративни отстъпки и условия. Зареденото през месеца гориво фактурираме в началото на следващия месец – при всяко зареждане плащате в брой или посредством ДЕБИТНА/КРЕДИТНА банкови карти и получавате само една фактура, придружена с детайлна справка за целия месец.

ЕКО Карти Масла

Съответната карта може да получите на касите на всички обекти на ЕКО на територията на Република България, при покупка на масла в периода от 12 Март до 15 Юли 2012.